Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Rychlovka z vepřového masa.

0.0
Rychlovka z vepřového masa.

Potřebné ingredience

2 vepřové řízky (nebo klidně i kuřecí), 15dkg slaniny, větší cibule, pepř, sůl.

Postup přípravy

Na kostičky nakrájenou slaninu necháme zesklovatět, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibulku a restujeme, až začne cibulka hnědnout. Pak přidáme na nudličky nakrájené maso, posolíme, popepříme a restujeme. V okamžiku, kdy je maso zcela opečené, podlijeme 2dcl vody a za občasného míchání necháme pod podkličkou řádně dusit. Případnou přebytečnou vodu necháme odpařit při vaření bez pokličky, ale za stálého míchání. Jako přílohu podáváme brambory nebo bramborovou kaši.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie