(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rychlý gulášek z vepřového
Potřebné ingredience
0,5 kg vepřového (plec, krkovice, kotlety) co kdo má rád, hořčice, olej, 2 větší cibule, majoránka, pepř, kmín, sůl, sladká paprika, česnek, vývar (kostka) nebo voda.
Postup přípravy
maso si nakrájíme na kostičky, opepříme, osolíme a potřemehořčicí a olejem (můžeme si připravit o den dříve a nechat uležet přes noc, ale já dělám těsně před přípravou. Takto upravené maso si opečeme na troše oleje a dáme bokem. Cibuli a česnek si nakrájíme nadrobno a opékáme do hněda, pak přidáme kmín, papriku, majoránku a pepř a zalijeme vodou nebo vývarem a přidáme vypečenou šťávu z masa. Zahustíme jížkou a přidáme opečené maso. Podáváme dle vlasní chuti (chleba, rýže, knedlík).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé