VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ S RÝŽÍ



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

VEPŘOVÉ MASO (NÁM NEJVÍCE CHUTNÁ Z PEČENĚ) ALE JDE I Z PLECKA, KRKOVICE..\r\nCIBULE, KMÍN, ČERVENÁ PAPRIKA, MOUKA, SŮL, PEPŘ

POSTUP PŘÍPRAVY

Nakrájejte na plátky , naklepejte je , osolte a opepřete. Každý plátek masa z obou stran posypte mletým kmínem a obalte v hl. mouce. V hrnci rozehřejte olej a maso po obou stranách osmažte. Osmažené maso vyndejte na talíř. V tomtéž hrnci osmažte nadrobno nakrájenou cibuli , přidejte mletou papriku a malou lžicku hl.mouky a zalijte vodou ( nebo vývarem ) a maso vložte zpět. Podusit, já dělám v tlakáči a do 15 minut hotovo, většinou není nutné ani zahustit. Podle potřeby se ještě dochutí solí a podává s rýží...