(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ S RÝŽÍ
Potřebné ingredience
VEPŘOVÉ MASO (NÁM NEJVÍCE CHUTNÁ Z PEČENĚ) ALE JDE I Z PLECKA, KRKOVICE..
CIBULE, KMÍN, ČERVENÁ PAPRIKA, MOUKA, SŮL, PEPŘ
Postup přípravy
Nakrájejte na plátky , naklepejte je , osolte a opepřete. Každý plátek masa z obou stran posypte mletým kmínem a obalte v hl. mouce. V hrnci rozehřejte olej a maso po obou stranách osmažte. Osmažené maso vyndejte na talíř. V tomtéž hrnci osmažte nadrobno nakrájenou cibuli , přidejte mletou papriku a malou lžicku hl.mouky a zalijte vodou ( nebo vývarem ) a maso vložte zpět. Podusit, já dělám v tlakáči a do 15 minut hotovo, většinou není nutné ani zahustit. Podle potřeby se ještě dochutí solí a podává s rýží...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
šubka
(upraveno)
14. 8. 2018, 21:29
Vyzkouším
Mia 5
(upraveno)
14. 8. 2018, 20:43
mumlina
(upraveno)
14. 8. 2018, 20:22
vyzkoušim
P.A.V.L.A
(upraveno)
12. 8. 2018, 11:09
Dadun@
(upraveno)
11. 8. 2018, 17:26
dnes jsem uvařila podle Vašeho receptu kotlety na kmíně a mohu říci,že jsou vynikající
the.best.clothes
(upraveno)
5. 9. 2015, 23:23
laskonka333
(upraveno)
6. 3. 2015, 10:08