***NEJKREHCI A NEJLEPSI ROHLICKY NA SVETE***



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250 g hladké mouky | 210 g másla | 100 g mletých vlašských oříšků | moučkovovy cukr a vanilkovy jen na obaleni do rohlicku se zadny cukr nedava!!!!!!

POSTUP PŘÍPRAVY

Vypracujeme testo, tvarujeme rohlicky, peceme na 180C° priblizne 10 minut a vychladle obalujeme v mouckovem cukru s vanilkovym\\r\\n\\r\\nJa delam i z zitne, nebo jemne mlete spaldove mouky. Rohlicky jsou zdravejsi a lahodne!!! Jsou velmi krehke musim rict, ze jsem nikdy lepsi rohlicky nejedla a dcera je miluje, rika: Maminko staci jazyckem zmacknout rohlicek a on se rozplyne:-))) potesi to a o to vic od deti ktere jsou, tak vybirave!!

Nekolikrat odzkousene. Letos jsem upekla z pul kila mouky, ani jsem nestacila dat foto postup, hodne jsem se tesila az budou pecene a taky jsme je hned snedli:-)))). Budu delat znovu tak dodam.

Dnes delano z kila spaldove mouky musim rict, ze jsou krehci jeste vic nez ty obycejne..tak opatrne na ne!! Radsi nechat hodne schlanout a po te az obalovat v cukru. Ikdyz je pravda, ze mi vubec nevadilo, ze se nejaky rozpulil, rovnou letel do pusy:-))\r\n\r\nVsem krasne Vanoce a hlavne dobrou chut u nasich pracne vytvorenych cukrovicek :-)))