Tmavé řezy s jahodovým krémem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na těsto: 2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek moučky, 1 prdopeč, 3pl kakaa, 3 vajíčka, půl hrnku oleje, 1 hrnek mléka. Na krém: půl kila jahod, 2 jahodové pudinky, moučka, máslo. Na polevu čokoláda na vaření a kousek 100% tuku.

POSTUP PŘÍPRAVY

Těsto klasicky vyšlehat, nalít na plech a upíct. Mezitím rozmixovat jahody, přidat trochu vody a dát vařit. Já měla jahody zamražené. V troše vody rozmíchat pudinky, vlít do jahod a míchat. Krásně to hned houstne. Nechat vychladit, osladit podle chuti a zašlehat máslo, dala jsem tak polovinu kostky. Natřít na buchtu a nechat aspoň půl hodiny v lednici. Mezitím nad párou rozpustit čokoládu s kouskem tuku, až je poleva hladká, tak nalít na buchtu a dát chladit.

rozmixované jahody...
uvařený pudink...
chlazení v míse...
upečené těsto...
nachystáno do lednice...
roztírání na buchtu...
polévání polevou...
hotovo...