(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Tmavé řezy s jahodovým krémem

Potřebné ingredience
Na těsto: 2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek moučky, 1 prdopeč, 3pl kakaa, 3 vajíčka, půl hrnku oleje, 1 hrnek mléka. Na krém: půl kila jahod, 2 jahodové pudinky, moučka, máslo. Na polevu čokoláda na vaření a kousek 100% tuku.
Postup přípravy
Těsto klasicky vyšlehat, nalít na plech a upíct. Mezitím rozmixovat jahody, přidat trochu vody a dát vařit. Já měla jahody zamražené. V troše vody rozmíchat pudinky, vlít do jahod a míchat. Krásně to hned houstne. Nechat vychladit, osladit podle chuti a zašlehat máslo, dala jsem tak polovinu kostky. Natřít na buchtu a nechat aspoň půl hodiny v lednici. Mezitím nad párou rozpustit čokoládu s kouskem tuku, až je poleva hladká, tak nalít na buchtu a dát chladit.

rozmixované jahody...

uvařený pudink...

chlazení v míse...

upečené těsto...

nachystáno do lednice...

roztírání na buchtu...

polévání polevou...

hotovo...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

MParis
(upraveno)
30. 3. 2017, 20:37
Vypadá to skvěle

nahlásit