Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Nadlehčovací rukávky pro děti z bezpečného materiálu, který se nepropíchne, ani nevyfoukne. Jsou velmi praktické - namotají se na ručku a utáhnou dle potřeby na suchý zip, přizpůsobí se tedy konkrétní dětské ručce a rostou tak po celou dobu s dítětem. Děti je snáší lépe, než nafukovací rukávky. Doporučena je kombinace s plaveckým pásem. Vyrobeno v ČR ze zdravotně nezávadného pěnového materiálu.

Rozměry: 55 x 10 x 1,5 cm

NABÍZÍME RŮZNÉ BAREVNÉ KOMBINACE (fotografie zde neukazují zdaleka všechny, na některých vidíte iustračně možnosti barevných kombinací s dalšími výrobky na plavání, co nabízíme) - VYBRAT BAREVNÉ VARIANTY MŮŽETE U NÁS NA E-SHOPU (A-toys.cz - odkaz pod inzerátem), KDE NALEZNETE VŽDY AKTUÁLNÍ DOSTUPNOST I INFORMACE A OBJEDNÁVKOU TAM SI JE HNED ZABLOKUJETE... Rádi vždy poradíme - kontaktovat nás můžete přes e-shop emailem. Děkujeme !

Upozornění! Plavecké a cvičební pomůcky do vody neslouží k záchranářským účelům a nechrání před utonutím - nenechávejte nikdy své děti ve vodě bez dozoru, ať již s nimi, či bez nich !
Výrobek vlastní Certifikát ES pro nejmenší děti (testováno u ITC Zlín), bez ftalátů.
  • Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 59; Zásilkovna na adresu 89; Na dobírku 24; Kč
  • Již odpověděli 4 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 223

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*