Zobrazit přihlášovací formulář

Plavecký pás (ježek) 11 dílků PRUH

Administrace

Plavecký pás (ježek) 11 dílků PRUH

222 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 24 Kč
Plavecký pás (ježek) - pruhované varianty, od českého výrobce z bezpečného materiálu, který se nepropíchne a nevyfoukne - vhodné na plavání a výuku plavání, i hrátky s dětmi v bazénu. Nejen doma v létě, ale i pokud se chystáte chodit na plavání dětí nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 12. 2008
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plavecký pás (ježek) 11 dílků PRUH

222 Kč
Koupit
Plavecký pás (ježek) - pruhované varianty, od českého výrobce z bezpečného materiálu, který se nepropíchne a nevyfoukne - vhodné na plavání a výuku plavání, i hrátky s dětmi v bazénu. Nejen doma v létě, ale i pokud se chystáte chodit na plavání dětí nebo do veřejných bazénů. Pro neplavce doporučujeme kombinaci s nadlehčovacími kroužky či rukávky, případně některou plaveckou deskou. Nejoblíbenější je kombinace s rukávky na suchý zip - vydrží dětem na několik let, rukávky se suchým zipem přizpůsobí obvodu ručky a můžete si sladit barvičky.

Jednotlivé dílky jdou případně sundat a pás tak zmenšit, nastavitelná délka popruhu, zapínání na sponu.
Ceková délka popruhu (sponou délku dle potřeby upravujete):100 cm (11 dílků)
Cca pro věk 2-4 roky (u větších dětí - neplavců pak doporučujeme již spíše 13-dílkové pásy, nebo můžete jednotlivé dílky u nás na e-shopu přikoupit).

Výrobek vlastní Certifikát ES pro nejmenší děti (testováno u ITC Zlín), bez ftalátů.

NABÍZÍME RŮZNÉ BAREVNÉ KOMBINACE (fotografie zde neukazují zdaleka všechny, na některých vidíte iustračně možnosti barevných kombinací s dalšími výrobky na plavání, co nabízíme) - VYBRAT BAREVNÉ VARIANTY MŮŽETE U NÁS NA E-SHOPU (A-toys.cz - odkaz pod inzerátem), KDE NALEZNETE VŽDY AKTUÁLNÍ DOSTUPNOST I INFORMACE A OBJEDNÁVKOU TAM SI JE HNED ZABLOKUJETE... Rádi vždy poradíme - kontaktovat nás můžete přes e-shop emailem. Děkujeme !

Pásy podporují dítě k přirozenému pohybu ve vodě (nedrží tělíčko ve svislé poloze tolik jako nafukovací kruh). Jsou tedy mnohem vhodnější pro výuku plavání a nácvik správného držení těla ve vodě.

Upozornění! Plavecké a cvičební pomůcky do vody neslouží k záchranářským účelům a nechrání před utonutím - nenechávejte nikdy své děti ve vodě bez dozoru, ať již s nimi,
  • 21. 11. 2023, 1:06

  • Zobrazení

    1 951

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Plavecký pás (ježek) 13 dílků
Plavecký pás (ježek) 11 dílků
Nadlehčovací rukávky na suchý zip
DINOSAURUS - tvarové puzzle (velké)
MOTORKA - dvouvrstvé tvarové puzzle XL
KLUCI S KOBLÍŽKY - skládačka s kartičkami
ZMRZLINKY - veselá variabilní skládačka
vkládačka s úchyty TVARY, BARVY, VELIKOSTI
SLUNEČNICE - počítání semínek

Kategorie