Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

PC 3.290,- kč!!! Luxusní značka Japrag - Japan design by Okishana Samoki!!! Džíny z pánské kolekce cca 2015, vhodné i pro ženu. Koupila jsem si je tenkrát pro sebe, ale brzy jsem z nich "vyrostla", teď je přes rok nosil náš syn, takže rozhodně UNI :-) Náročné zpracování typické pro tuto luxusní značku, kombinace více druhů a odstínů džínovin, výrazné zdobné prošívání, výšivky, šisování, mačkání, cvočky, patentky, ozdobná poutka a překlady. Origoš Japrag knoflíky i cvočky samozřejmostí, zapínání na 3+1 knoflík. Úžasný kousek pro náročné :-) Rovný střih.

Vel. značená 32, odpovídá cca M/L, řiďte se prosím důkladně změřenými rozměry!!! Délka boční 107 cm, vnitřní nohavice 86 cm. Přední/zadní sed: 26/32 cm. Pas trošinku snížený 41-42 cm, boky cca 50-53 cm. Stehno u rozkroku 30-31 cm, stehno přibl. v půlce 25-26 cm, přibl. v oblasti lýtka 21 cm, šířka dole 21 cm.

Barva nejlépe zachycena na detailní fotce, na té 3. fotce, kde jsou vidět nejvíce zblízka zepředu se zaměřením na Japrag knoflíky a výšivku "Okishana Samoki". Jsou převážně temně modré šisované v kombinaci se světle modrou a šedou džínovinou, prošívané jsou černě, světlounce modře, bíle a žlutě, symboly vyšity vepředu červeně a na zadní kapse temně modře s kontrastním obšitím. Knoflíky, patentky i cvočky jsou ve stříbřitě a bronzově patinovaných odstínech.

Stav - nošené byly hodně, byly to naše top stylové favoritky na které jsme byli fakt pyšní :-) jsou ale stále v moc pěkném stavu, na parádu. Prodáváme je kvůli klubající se dírce nad pravou zadní kapsou, kterou neumíme opravit, bez opravy se ale bude zhoršovat, proto je nějaké podšití nutné!!! Viz foto. Jinak je stav super, snad jen lehounce šouplé nohavice a v rozkroku, ale jen lehce, odpovídající běžnému nošení, uvádím pro pořádek.
  • Velikost: L
  • Značka: JAPRAG
  • Poštovné a balné: 100 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 999
Původní cena: 1 700 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*