Zobrazit přihlášovací formulář

Luxus. prošívané rifle - top stav - koupím XL

Administrace

Luxus. prošívané rifle - top stav - koupím XL

990 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Nabízím Vám tyto svoje milované úzké drhané a prošívané šisované rifle od Anule Jeans v motorkářském stylu s prošíváním a mačkanými efekty. Jsou naprosto geniální, luxusní!!! Skvěle pružné, vymazlené do detailů. Moje naprosto nejmilovanější rifle,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxus. prošívané rifle - top stav - koupím XL

990 Kč
Koupit
Nabízím Vám tyto svoje milované úzké drhané a prošívané šisované rifle od Anule Jeans v motorkářském stylu s prošíváním a mačkanými efekty. Jsou naprosto geniální, luxusní!!! Skvěle pružné, vymazlené do detailů. Moje naprosto nejmilovanější rifle, absolutně šmrncovní a stylové, úžasný střih, barvička i styl!!! Absolutně bez chybičky. Jenom už jsou mi bohužel malé. Přiznávám, že je prodávám jen velmi nerada, opravdu je miluju :-( Bohužel ale s přibývajícím věkem kila lezou jen nahoru, znáte to skoro všechny, až na těch pár šťastných :-)

Koupím tyto stejné rifle v L/XL!!! Prosím nabídněte!!! Velmi podobné také můžete nabídnout, odpovím, moc děkuji!!! Pouze v top stavu, bez vady!!!

Vel. psaná 30, odpovídají M. Řiďte se prosím rozměry!!! Délka 104 cm.Vnitřní nohavice 84 cm. Přední/zadní sed: 23/29 cm. Pas 42-46 cm, boky v úrovni spodního konce zipu 48-52 cm. Stehno u rozkroku 27-29 cm, stehno v půlce 21-23,5 cm, lýtko 16-18 cm, šířka dole 15-17 cm.

Materiál fakt supr!!! Měkká elastická a velmi příjemná kvalitní džínovina: 96% pamut bavlna, 4% elastan.

Stav - bez chybičky, bez vady, nošené i prané s láskou :-) byly moje TOP, ale takřka na nich není nošení znát, nestihla jsem je hodně unosit, bohužel stále přibírám a už se do nich nenarvu :-( Vypadají skoro JAKO NOVÉ :-)

#trhané #motorkářské #šisované #světlemodré #bělené #světlé #drbané #drhlé #drhané #drhanedziny #skinny #úzké #cool #mačkané
  • 25. 12. 2023, 10:07

  • Zobrazení

    695

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

černé kalhoty FaF vel. cca 36
LETNÍ KRAŤASY - 40/42 - SUPER STAV
Luxus. prošívané rifle - top stav (prodám M)
SUPER SKINNY LEGÍNY - M/L - SUPER STAV!!!

Kategorie