Zobrazit přihlášovací formulář

PARÁDNÍ POHODLNÉ KRAŤASY - 38/40 - N.O.V.É.!!!

Administrace

PARÁDNÍ POHODLNÉ KRAŤASY - 38/40 - N.O.V.É.!!!

130 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Nabízím tyto skvělé kraťásky z odlehčené rifloviny, s velice krásnou pasovkou - úžasný střih a skvělé zpracování!!! Parádní hoooodně široká poutka na ozdobný pásek!!! :-) Skutečně překrásná barvička, taková příjemná středně modrá a velmi moderní - moc moc…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PARÁDNÍ POHODLNÉ KRAŤASY - 38/40 - N.O.V.É.!!!

130 Kč
Koupit
Nabízím tyto skvělé kraťásky z odlehčené rifloviny, s velice krásnou pasovkou - úžasný střih a skvělé zpracování!!! Parádní hoooodně široká poutka na ozdobný pásek!!! :-) Skutečně překrásná barvička, taková příjemná středně modrá a velmi moderní - moc moc líbivá :-) Báječný vysoký dvojitý pas - dovolí schovat nedokonalosti :-)
Kraťasy budou ÚPLNĚ NOVÉ, i podle štítku, zcela bez známek nošení a nebo mohly být oblečené max. 1x-2x, ale skutečně spíš ne, řadím do nového zboží, absolutní TOP STAV!!! Já bohužel neodhadla velikost, jsou mi bohužel knop a jsou už na mě i příliš krátké.
MADE IN TURKEY.
Materiál velice příjemný: 100% bavlna.
Barva - krásně džínově modrá s perfektním černým prošíváním, je bombastická!!! :-) nejlépe odpovídá řekla bych ten tmavý detail, ale jsou zase trošinku světlejší. Udělala jsem snad 50 fotek, ale nepodařilo se přesně odstín zachytit :-( ale opravdu jsem se snažila :-)
  • Značka

    OASIS JEANS

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka 36 cm vepředu, 37 cm jsem naměřila vzadu. Pas 39-40,5 cm MAX. Boky 51-54 cm. Přední/zadní sed: 34/36 cm, pohodlíčko :-) Stehno 32-33 cm.

  • 13. 12. 2023, 16:39

  • Zobrazení

    248

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

černé kalhoty FaF vel. cca 36
LETNÍ KRAŤASY - 40/42 - SUPER STAV
Luxus. prošívané rifle - top stav - koupím XL
Luxus. prošívané rifle - top stav (prodám M)
SUPER SKINNY LEGÍNY - M/L - SUPER STAV!!!

Kategorie