Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím tyto skvělé kraťásky z odlehčené rifloviny, s velice krásnou pasovkou - úžasný střih a skvělé zpracování!!! Parádní hoooodně široká poutka na ozdobný pásek!!! :-) Skutečně překrásná barvička, taková příjemná středně modrá a velmi moderní - moc moc líbivá :-) Báječný vysoký dvojitý pas - dovolí schovat nedokonalosti :-)
Kraťasy budou ÚPLNĚ NOVÉ, i podle štítku, zcela bez známek nošení a nebo mohly být oblečené max. 1x-2x, ale skutečně spíš ne, řadím do nového zboží, absolutní TOP STAV!!! Já bohužel neodhadla velikost, jsou mi bohužel knop a jsou už na mě i příliš krátké.
MADE IN TURKEY.
Materiál velice příjemný: 100% bavlna.
Barva - krásně džínově modrá s perfektním černým prošíváním, je bombastická!!! :-) nejlépe odpovídá řekla bych ten tmavý detail, ale jsou zase trošinku světlejší. Udělala jsem snad 50 fotek, ale nepodařilo se přesně odstín zachytit :-( ale opravdu jsem se snažila :-)
  • Rozměry: Délka 36 cm vepředu, 37 cm jsem naměřila vzadu. Pas 39-40,5 cm MAX. Boky 51-54 cm. Přední/zadní sed: 34/36 cm, pohodlíčko :-) Stehno 32-33 cm.
  • Velikost: M
  • Značka: OASIS JEANS
  • Poštovné a balné: 50 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 130

* Takto označená pole jsou povinná
*