Zobrazit přihlášovací formulář

Super COOL džíny RIVER ISLAND vel. 176

Administrace

Super COOL džíny RIVER ISLAND vel. 176

100 Kč 170 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Parádní tmavé rifle značky RIVER ISLAND se sníženým předním sedem, vel. na cedulce 8/34, odpovídá odhaduji naší cca 176, možná dospělácké S. Nejspíš jsou to dívčí rifle podle toho kraťoučkého zipu, ale u nás je nosil syn. Mají dekorativně obšitá místa…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Super COOL džíny RIVER ISLAND vel. 176

100 Kč
Koupit
Parádní tmavé rifle značky RIVER ISLAND se sníženým předním sedem, vel. na cedulce 8/34, odpovídá odhaduji naší cca 176, možná dospělácké S. Nejspíš jsou to dívčí rifle podle toho kraťoučkého zipu, ale u nás je nosil syn. Mají dekorativně obšitá místa hrubou hnědou, pískovou a modrou nití - podél švů a na kapsách + další COOL detaily: cvoky a jehlánky na kapsách, mačkané efekty pod kapsami, jemné bělení. Barva nejvíce odpovídá 1. detailní fotce, jsou tmavší než na hlavní fotce. L nohavice je bohužel hodně sešlapaná, 2cm od spoda až do úplné 5cm díry (zohledňuju v ceně), určitě si s tím ale šikovná švadlenka poradí, džíny jsou jakoby v hrubém stylu, půjde to proto nahrubo zašít nebo dát nějakou stylovou menší záplatu, určitě to zapadne do stylu. Druhá nohavice je sešláplá jen trošinku. Jinak jsou bez fleků a dalších vad, jsou stále moc pěkné a až na tu díru jsou opravdu na parádu. Džíny můžeme nechat i s páskem z fotek (pletený koženkový mahagonový se zlatavým řetízkem (+50 kč nebo prodáme pásek i samostatně 90kč).
Džíny sice mají štítky, ale část se složením materiálu tu není, tu jsem musela asi tenkrát odstřihnout. Je to ale pevná džínovina tipuji bez elastanu nebo jen třeba 1%, je to jemná lehčí měkká džínovina, vhodná pro celoroční nošení. Jsou na nošení příjemné, ale tedy nepruží.
  • Značka

    RIVER ISLAND

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Celková boční délka 102 cm, vnitřní délka nohavic cca 81 cm.Pas 40 cm, přední sed cca 21 cm, zadní sed cca 30 cm. Šířka stehna u rozkroku 28 cm.

  • 4. 12. 2023, 16:06

  • Zobrazení

    502

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

černé kalhoty FaF vel. cca 36
LETNÍ KRAŤASY - 40/42 - SUPER STAV
Luxus. prošívané rifle - top stav - koupím XL
Luxus. prošívané rifle - top stav (prodám M)
SUPER SKINNY LEGÍNY - M/L - SUPER STAV!!!

Kategorie