Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Parádní tmavé rifle značky RIVER ISLAND se sníženým předním sedem, vel. na cedulce 8/34, odpovídá odhaduji naší cca 176, možná dospělácké S. Nejspíš jsou to dívčí rifle podle toho kraťoučkého zipu, ale u nás je nosil syn. Mají dekorativně obšitá místa hrubou hnědou, pískovou a modrou nití - podél švů a na kapsách + další COOL detaily: cvoky a jehlánky na kapsách, mačkané efekty pod kapsami, jemné bělení. Barva nejvíce odpovídá 1. detailní fotce, jsou tmavší než na hlavní fotce. L nohavice je bohužel hodně sešlapaná, 2cm od spoda až do úplné 5cm díry (zohledňuju v ceně), určitě si s tím ale šikovná švadlenka poradí, džíny jsou jakoby v hrubém stylu, půjde to proto nahrubo zašít nebo dát nějakou stylovou menší záplatu, určitě to zapadne do stylu. Druhá nohavice je sešláplá jen trošinku. Jinak jsou bez fleků a dalších vad, jsou stále moc pěkné a až na tu díru jsou opravdu na parádu. Džíny můžeme nechat i s páskem z fotek (pletený koženkový mahagonový se zlatavým řetízkem (+50 kč nebo prodáme pásek i samostatně 90kč).
Džíny sice mají štítky, ale část se složením materiálu tu není, tu jsem musela asi tenkrát odstřihnout. Je to ale pevná džínovina tipuji bez elastanu nebo jen třeba 1%, je to jemná lehčí měkká džínovina, vhodná pro celoroční nošení. Jsou na nošení příjemné, ale tedy nepruží.
  • Rozměry: Celková boční délka 102 cm, vnitřní délka nohavic cca 81 cm.Pas 40 cm, přední sed cca 21 cm, zadní sed cca 30 cm. Šířka stehna u rozkroku 28 cm.
  • Velikost: S
  • Značka: RIVER ISLAND
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 100
Původní cena: 170 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*