Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Podpora při hubnutí a odvod škodlivých látek z organismu.
Proč právě tyto 2 produkty na hubnutí?

Přírodní produkty jsou synergické a násobí + doplňují účinek.

EMULIPS ACTIVE rozpouští tuk v buňkách. Většinou činí úbytek za 1 měsíc 2-5 kg. Je to závisle na předchozím vyčištění organismu, aby se bylinky dostaly do buněk v plném rozsahu.
Složení: Garcínie kambodžská, zelený čaj, chilli papričky a další byliny.
Toto složení je ve více produktech zaměřených na hubnutí. Unikátnost tohoto produktu je v přidaných bylinách. Neobsahuje žádné chemické přísady a proto zdraví prospívá.

EMULIPS SLIM DRINK - drcené bylinky, 11 druhů. Kromě pomoci z hubnutím je úkol produktu důležitý ve vyplavování uvolněného tuku. Nedochází k únavě, zlepšuje se celkové zdraví.

Produkt doporučujeme také po chemoterapii, protože dokáže vyvazovat těžké kovy z organismu a při problémech se štítnou žlázou, pro obsah přírodního jódu. Po chemoterapii přidáváme ještě Factor Base AntiAge, protože dokáže obnovovat poškozené buňky a chrání před vznikem nádorového bujení.
  • Rozměry: Emulips Active + Drink obsahuje 60 ks želatinových kapslí a 60 g. bylinné směsi. Složení: Garcínie kambodžská, zelený čaj, chilli papričky a další byliny. Emulips Slim DRINK - drcené bylinky, 11 druhů.
  • Značka: O.K.G. S.R.O.
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 1 290
Původní cena: 1 335 Kč
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*