Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

OK Gama+, díky vysokému obsahu omega-3 nenasycených mastných kyselin, příznivě ovlivňuje stav a funkci srdce a cév - napomáhá udržovat žádoucí hladinu cholesterolu, krevního cukru, podporuje normální krevní tlak. Navíc pomůže celkově posilovat obranyschopnost celého Vašeho organismu.
Unikátní vazba organického vápníku (Ca), křemíku (Si) a jeho vzácná kombinace s ostatními složkami výrobku OK Gama+ je potřebná pro zajištění pevnosti a pružnosti cév i srdečního oběhového systému a podporuje celý pohybový aparát. Stimuluje cirkulaci krve, obsahuje životně důležité v tucích rozpustné vitamíny, minerály, stopové prvky a zabraňuje vyplavování vápníku z našeho organismu.
OK Gama+ je směs upravených olejů živočišného a rostlinného původu s blahodárnými a revitalizujícími účinky určený k harmonizaci cévního a pohybového systému. OK Gama+ svým jedinečným působením zvyšuje účinnost výrobku OK Beta+. Unikátní a vysoce čisté ingredience zaručují PREMIUM kvalitu a zároveň Vaši spokojenost s výrobkem OK Gama+
.
Vitamín D podporuje vstřebávání a využití vápníku a fosforu, udržování správné hladiny vápníku v krvi, pomáhá udržovat normální stav kostí a činnost svalů. OK Gama+ svým jedinečným působením velmi významně zvýší účinnost výrobku OK Beta+.
  • Značka: O.K.G. S.R.O.
  • Doposud žádný zájemce
cena: 940
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
*