Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Tablo přistání pirátské lodi

Nové zboží k prodeji

tablo v psd vrstvách (fotošop, gimp)
se storyboardem (scénářem) pro 5 - 25 dětí (na fotografii umístěno 13 předškoláků)

Cena 700 Kč je za matrici v psd a storyboard pro 5-25 dětí, přičemž je vše číslováno vzestupně tak, abyste skončili na daném počtu dětí např. pokud je 17 dětí, obsadíte ve scénáři pozice 1-17 a zbylé nevyužijete.Vyžaduje dobrého fotografa a zkušenosti práce s fotošopem/gimpem kvůli ořezům postav a stínování.

Cena za zhotovení celého tabla při dodání fotografií (nabídka nejen pro fotografy, ale i školky a školy) je cena za matrici snížená o 200 kč (tj 500 za matrici a storyboard tu fyzicky nedostáváte) plus 150 kč za každou fotografii k ořezu (tj při např. 15 dětech zaplatíte 150x15 + 500 - tj 2750 kč. Platba probíhá tak, že nejdříve zaplatíte 500 kč a dostanete storyboard k nafocení pozic. Doplatek pak po zhotovení tabla. Cena je za grafickou práci, není zde počítán žádný tisk!!!! Tiskárnu doporučíme, nebo je možné tisk zajistit (ceník dle sezony).
Ukázka instrukcí:
Fotografie pro vytvoření tabla posílejte číslované 1-25 dle storyboardu, který dostanete k dispozici. Pro focení si prosím vždy přiklekněte tak, aby dítě mělo oči v úrovni objektivu, pokud storyboard nevyžaduje jiný úhel (podhled, nadhled) pro fotky vsedě bude potřebná židle, pro fotky, kdy dítě něco má držet v ruce (pádlo, tyč) použijte např. smeták, nudli na plavání, případně klacek. Fotografie mohou být pořízeny mobilním telefonem, musí být ale ostré a fotit musíte na pevném podkladu, nesmí být foceno v trávě kvůli nohám.
  • Rozměry: tabla se tisknou většinou na rozměr A1, dětem vzpomínkové kopie na A4 (menší nebývají dobře čitelné)
  • Značka: PST DESIGNS
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 700

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*