Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

OK Alfa+ XXL za super cenu!!! !PRODLOUŽENO!
Máme tu podzim a podzimní nemoci. Nabízím Vám čistě přírodní produkt, který skvěle podpoří Vaši vitalitu a obranyschopnost.
PRO VAŠE ZDRAVÍ A VITALITUOK Alfa plus je exklusivní směs bylinných extraktů pro posílení organismu OK ALFA plus vyrobená z 18.druhu bylin podle staré, léty ověřené receptury a dochucena přírodním nerafinovaným cukrem REGENERACE ORGANISMU OK ALFA plus podpoří čištění Vašeho organismu, přispěje k uklidnění zánětu, pomůže při nachlazení, při vysokých teplotách, při bolestech v krku a aftách, při zápachu z úst a plísni - působí antibioticky na široké spektrum mikrobů. Pomůže zmírnit bolestivost a křeče - působí na hladké svalstvo a uvolňuje krečovité stahy. POSÍLENÍ ORGANISMU OK ALFA plus celkově zvýší obranyschopnost Vašeho těla, pomůže zlepšit kondici zesláblých nemocných a povzbudit základní životní funkce. Pomůže zoptimalizovat a zharmonizovat veškeré tělesné funkce TRÁVENÍ OK ALFA plus přispěje ke správné činnosti trávicí soustavy - pomůže likvidovat kvasné nebo hnilobné procesy v těle, posílí žaludeční činnost, zlepší tvorbu trávicích šťáv v žaludku, podpoří práci slinivky břišní i činnost žlučníku a jater. Pomůže při zácpách a průjmech, pomůže odstranit nadýmání a plynatost.
Ivona Chloubová 01-005505
  • Značka: O.K.G. S.R.O.
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 564
Původní cena: 2 430 Kč
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
*