Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Nové, vybalené jen na focení. Pro syna nevhodný dárek, tak posíláme dál.

Televizní stanice Discovery propůjčila své jméno našim edukativním hrám. To je záruka jejich vysoké kvality a vzdělávací hodnoty. Součástí každé hry je pokus a brožura se spoustou informací vztahující se k pokusu a danému tématu.

Vytvořte si sopku a ohromte svoje kamarády. V této sadě najdete vše, co potřebujete, abyste se mohli ponořit do nebezpečného a fascinujícího světa vulkanologie. Ve speciální brožuře se naučíte mnohé o divech světa sopek (18 kartiček s nejslavnějšími sopkami) a najdete zde instrukce, které krok po kroku vysvětlují, jak připravit vlastní sopečnou erupci.

Balení obsahuje plastický model sopky, chemikálie na přípravu erupce, stříkačku a špachtli, 2 plastové nádobky, ochranné brýle, brožurky o vulkanologii a kartičky s fotografiemi nejznámějších sopek.
Vhodné pro děti od 10 let.
  • Rozměry: 295 x 275 x 75 mm
  • Značka: EPLINE
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 69; Balíkovna na adresu 99; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 135
Původní cena: 290 Kč
OSOBNÍ ODBĚR: PRAHA 10-UHŘÍNĚVES a BAKOV NAD JIZEROU...pouze po předešlé dohodě. POŠTOVNÉ...DOPORUČENÝ DOPIS ČP 72 Kč (do 1 kg), ZÁSILKOVNA 79 KČ (do 5 kg), DOPORUČENÝ BALÍČEK ČP 99 KČ (do 2 kg), BALÍKOVNA ČP 65 Kč (do 15 kg)

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)