Zobrazit přihlášovací formulář

♥♥ CESTA DO VULKÁNU / JAK UDĚLAT SOPKU / EPline ♥♥

Administrace

♥♥ CESTA DO VULKÁNU / JAK UDĚLAT SOPKU / EPline ♥♥

135 Kč 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Nové, vybalené jen na focení. Pro syna nevhodný dárek, tak posíláme dál. Televizní stanice Discovery propůjčila své jméno našim edukativním hrám. To je záruka jejich vysoké kvality a vzdělávací hodnoty. Součástí každé hry je pokus a brožura se spoustou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♥♥ CESTA DO VULKÁNU / JAK UDĚLAT SOPKU / EPline ♥♥

135 Kč
  • Popis zboží
Nové, vybalené jen na focení. Pro syna nevhodný dárek, tak posíláme dál.

Televizní stanice Discovery propůjčila své jméno našim edukativním hrám. To je záruka jejich vysoké kvality a vzdělávací hodnoty. Součástí každé hry je pokus a brožura se spoustou informací vztahující se k pokusu a danému tématu.

Vytvořte si sopku a ohromte svoje kamarády. V této sadě najdete vše, co potřebujete, abyste se mohli ponořit do nebezpečného a fascinujícího světa vulkanologie. Ve speciální brožuře se naučíte mnohé o divech světa sopek (18 kartiček s nejslavnějšími sopkami) a najdete zde instrukce, které krok po kroku vysvětlují, jak připravit vlastní sopečnou erupci.

Balení obsahuje plastický model sopky, chemikálie na přípravu erupce, stříkačku a špachtli, 2 plastové nádobky, ochranné brýle, brožurky o vulkanologii a kartičky s fotografiemi nejznámějších sopek.
Vhodné pro děti od 10 let.
  • Značka

    EPLINE

  • Rozměry

    295 x 275 x 75 mm

  • 18. 4. 2023, 23:36

  • Zobrazení

    231

  • Oblíbené

    0

Kategorie