Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Dámské vlněné ponožky MERINO

Nové zboží k prodeji

Hřejivé dámské ponožky z vlny MERINO od specialisty na zimní ponožky Heat Holders

Dámske ponožky Heat Holders z vlny MERINO pro ještě větší a delší pocit tepla u vašich nohou. Pokud vám není dostatečné teplo i v těch nejsilnějších ponožkách Heat Holders, tak pak jsou pro vás určené tyto zimní ponožky s obsahem jemné vlny MERINO. Navíc mají ponožky pro delší živostnost zesílenou oblast paty a špičky. Delší smyčky a kartáčový vnitřek ponožky je nejen hebký a příjemný na dotyk, ale také pomáhá zadržovat více tepla u chodila a merino vlna dobře odvádí vlhost od pokožky, čímž zůstává chodilo v teple a suchu po celý den.

Kombinace přírodních vlastností merino vlny se syntetickými vlákny dělá z těchto ponožek nejteplejší a nejhřejivější ponožky od Heat Holders. Doposud měly ty nejsilnější ponožky hodnocení TOG 2,3 - ale tyto nové vlněné ponožky vše překonávají a pyšní se hodnocením TOG 2,9, což je činní 8x hřejivěší než bežné bavlněné ponožky.

Tyto ponožky jsou výborné hlavně pro zimní outdoor.

Složení : 54% akryl, 36% merino vlna, 5% polyamid, 4% polyester, 1% elastan

Velikost: 37-41 EUR (24-27 cm)

Výrobce: Heat Holders (Velká Británie)
  • Velikost: 38
  • Značka: HEAT HOLDERS
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 78; ČP balík na poštu 99; ČP balík do ruky 119; ČP balíkovna 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 85; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 395

* Takto označená pole jsou povinná
*