Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Vánoční balíček B02

Nové zboží k prodeji

Vánoční balíčky jsou oblíbené u rodinných i školkových fotografů.
Ať už je použijete jen jako bonus pro Vaše klienty,
nebo jako prodejní artikl, jsou mezi lidmi velmi oblíbené. Každým rokem vytvářím nové ale také upgraduji původní vzory, u každého pokud ho vlastníte z minulých let, můžete dokoupit pouze kalendáře.

Balíček obsahuje VŽDY: Kalendáře pro fotku na šířku a výšku ve velikostech 2ku3 a velikosti A4/3. Rámy na fotku na výšku a šířku. Velikosti pohlednice (A) a 2ku3. Zadní stranu, pokud chcete rám použít jako pohlednici.
Malou aranž pro dotvoření např. vašich vlastních letáčků, poutačů k focení atd.

Volitelně pak další věci, které vždy vidíte na konkrétním preview - jako jsou nápisy, světýlka, další aranž, rám bez pozadí, další barevné varianty atd.
Při koupi do konce září dostáváte nápisy PF ke všem balíčkům zdarma (cena 60 kč).

Technické údaje: vše digitální zboží ve formátech png, případně jpeg pro zpracování v editorech, které znají fotografové (photoshop, zoner, photofiltre atd) a které umějí pracovat ve vrstvách. Určeno pro tisk v digitálních tiskárnách (kde fotografové tisknou fotky atd) a možno přidávat k objednávce, nejedná se o vektorovou grafiku (pro grafiky). Jsem k dispozici s radami a návody jak moje věci používat a v případě, že se s tím klient reálně nepopere (nestává se) vracím peníze.

Vše je ruční práce, originální česká výroba, žádný shutterstock atd. Koupíte pouze tady nebo přímo u mě - své věci nepřeprodávám jiným grafikům. Komerční využití je omezeno pro použití pro Vaše cílové (foto)zákazníky.
  • Již odpověděli 3 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 300

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*