Odpovědět na inzerát

-61%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Tekutá rtěnka s metalickým efektem

Nové zboží k prodeji

skladem jen uvedené odstíny
minimální trvanlivost 02/24
Mattetallic Blush 3x
Mattetallic Pink 2x


Tekutá rtěnka s metalickým efektem

Tekutá rtěnka s metalickým efektem obohacená o silně hydratující krémové složení, které Vašim rtům dodává matnou barvu s metalickým leskem.

Produktové složení: tekutá rtěnka


Jak to funguje:
tekuté, krémové složení s matnými pigmenty a metalickými částečkami dodá Vašim rtům perfektní barvu, zatímco je chrání pomocí SPF 15

Výsledek: výrazné rty s metalickým leskem
Tato nenápadná lahvička skrývá svůdnou sílu matných tónů a metalického lesku, díky kterým budou Vaše rty neodolatelné. Rtěnka v praktické tekuté formě s krémovým složení se příjemně roztírá a poskytuje rtům hloubkovou hydrataci. Také chrání Vaše rty proti slunečnímu záření díky SPF 15.

Jak ho používat?
Naneste na rty od středu až ke koutkům. Po nanesení na horní i spodní část rtů je stlačte k sobě a jemně s nimi pohybujte. Poté mezi rty vložte ubrousek či tenký papír a stlačením odstraňte přebytečnou vrstvu rtěnky.
  • Rozměry: 10 ml
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 100; ČP doporučený balíček 110; ČP balík na poštu 120; ČP balík do ruky 140; ČP obyčejně 50; ČP balíkovna 75; Balíkovna na adresu 119; Osobně 0; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 109; Kč
  • Již odpověděli 2 zájemci
cena: 79
Původní cena: 199 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*