Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Prodám tento úchvatný všestranný topík od Desigual, i když nerada, ale je mi už malý, jinak bych ho nedala za nic :-) 100% originál, STYLE 39T2513, PC hodně vysoká. Dole je do žabiček. Krásný na štíhlou postavičku, vypadá vážně super. Unosíte ke všem stylům, k džínám, ke kalhotám a kraťáskům i k sukním, nemá absolutně chybu :-) Byl to můj top-kousek, ale jen pro extra look, jen tak na lítačku jsem ho netahala, šetřila jsem si ho jen do práce a na důležité schůzky, rande apod. :-)

Stav - super, top, ideál, téměř jako nový :-) V pračce byl praný jen párkrát, jinak jsem ho prala šetrně v ruce, jak je doporučeno především kvůli červeným lesklým flitříkům nad pravým prsem. Barvičky stále krásně syté, neseprané, skvěle sladěné: černá, bílá, fuchsiová, růžová, červená a vínová.

Vel. S odpovídá, já nosila ještě při M, ale už je dost na tělo a při L už se na něj necítím, s plochým bříškem to bylo prostě o něčem jiném. Délka cca 62 cm, průramky 43-50 cm, pas 37-43 cm, spodní žabičky 42-51 cm. Rukáv od horního švu cca 71 cm, vnitřní rukáv 52 cm.

Pošt. a balné: 70,- kč - zásilkovna (a můžete přidávat více kousků až do 5kg a 50 cm bez navýšení).
  • Velikost: S
  • Značka: Desigual
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 70; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 790

* Takto označená pole jsou povinná
*