Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ DLOUHÝ ZNAČKOVÝ TOP - M - N.O.V.Ý!!!

Administrace

LUXUSNÍ DLOUHÝ ZNAČKOVÝ TOP - M - N.O.V.Ý!!!

170 Kč 370 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nádherný antracitově stříbrný dlouhý top LUXUSNÍ španělské značky STRADIVARIUS :-) úplně NOVÝ, zcela bez známek nošení, ještě má zbytek nálepky na štítku po mém vyprání... EXKLUSIVNÍ MODEL pro všestranné využití, vhodný jak na běžné elegantní nošení, tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ DLOUHÝ ZNAČKOVÝ TOP - M - N.O.V.Ý!!!

170 Kč
Koupit
Nádherný antracitově stříbrný dlouhý top LUXUSNÍ španělské značky STRADIVARIUS :-) úplně NOVÝ, zcela bez známek nošení, ještě má zbytek nálepky na štítku po mém vyprání... EXKLUSIVNÍ MODEL pro všestranné využití, vhodný jak na běžné elegantní nošení, tak pro společenské události, podle toho, jak top dále doplníte - vždy to bude vypadat úplně jinak, do jiného stylu: sukně dlouhá + ON + sáčko či bolerko, sukně krátká či 3/4 legíny + ON + děrovaný Oversize svetřík a nebo rifle + ON + průsvitná či krajková halenka nebo i na uzel zavázaná bílá košile... jen si to představte, vše jak ze Sexu ve městě :-) Skutečně jedinečný univerzální sexy kousek. Překrásně zpracovaný výstřih, nahoře i dole široký rantl, v dolním na bocích řasení, ramínka nastavitelná, materiál luxusní: 92% acetát + 8% elastan!!!
Made in Marocco.
Dole na fotkách vidíte 3 další kousky pro vzájemné kombinování, které najdete mezi mými dalšími nabídkami, tak se určitě podívejte, jsou to skutečně super kombinace, v kterých zaručeně zaujmete!!!
  • Značka

    STRADIVARIUS

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka bez ramínek (jsou regulovatelná) 63-73 cm (natáhne se přes zadeček a můžete nosit jako super kraťoučké sexy šatičky), s ramínky + cca 16 cm, tudíž 79-89 cm. Obvod přes prsa 41-51 cm (lehce), spodní rantl 42-52 cm.

  • 7. 5. 2024, 17:43

  • Zobrazení

    450

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Modrý top - boxer.tílko FB Sister - M/L
LUXUSNÍ ASYMETRICKÝ TOP - XS/S - N.O.V.Ý !!!
KRÁSNÝ ELASTICKÝ TOP S LÍMEČKEM - S/M -
Krásný svetříkový top - 36S/38M - top stav :-)

Kategorie