Zobrazit přihlášovací formulář

Poutavý výrazný delší top DSGL - S

Administrace

Poutavý výrazný delší top DSGL - S

299 Kč 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Krásný pestrý delší top DSGL se supr kapucí - minišatičky/tunika - S Výborný šmrncovní kousek od Desigual s klokanní kapsou a super mega efektní kapucí :-) Na fotkách vidíte dlouhou i podkasanou variantu a stejně tak i obě varianty s i bez kapuce. Moc…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Poutavý výrazný delší top DSGL - S

299 Kč
Koupit
Krásný pestrý delší top DSGL se supr kapucí - minišatičky/tunika - S
Výborný šmrncovní kousek od Desigual s klokanní kapsou a super mega efektní kapucí :-) Na fotkách vidíte dlouhou i podkasanou variantu a stejně tak i obě varianty s i bez kapuce. Moc krásný, originální a poutavý, vhodný k nošení jako top, dlouhý top-tunika k legínám a nebo při super postavičce i jako kraťoulinkaté minišatičky.
Stav - oblíbený kousek nošený hodně a často, ale je stále supr, na parádu. Nošení je už ale dost znát - místy drobné žmolíčky a pár zašitých dírek, které při nošení nejsou naštěstí příliš znát, běžným pohledem si toho nevšimnete, spíš pouze při bližším zkoumání (pod zadečkem v tom vínovém květu a na každé straně nad kapsou) - zohledňuji samozřejmě v ceně, ale nebojte, je na běžné volnočasové nošení stále moc pěkný :-) Suprový značkový Desigual kousek za skvělou cenu, ve kterém upoutáte a nadchnete :-)
Barvy celkem odpovídají fotkám, jen ta tyrkysová má ve skutečnosti nádech do mátové, taková ta krásná mentolová barvička, naprosto úžasná - krásné pestré a přitom příjemně sladěné barvičky :-)
Vel. S odpovídá, vhodné pro XS+S. Délka cca 77 cm, průramky 35-42 cm, pas 33-41 cm, spodní široký rantl 39-47 cm.
  • 14. 12. 2023, 16:44

  • Zobrazení

    572

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!
SUPER COOL top s potiskem vel.38 TOP STAV

Kategorie