Zobrazit přihlášovací formulář

Oversize zavinovací modře leopardí halenka - M/L

Administrace

Oversize zavinovací modře leopardí halenka - M/L

190 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Zajímavě řešená Oversize zavinovací halenka s leopardím vzorem v modro-černo-bílé barevné kombinaci. Velmi dominantní výrazný kousek, vhodný k doplnění jednoduché nejlépe černé úzké midi sukně nebo kalhot. Unosíte ve volném čase, i do zaměstnání. Volný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oversize zavinovací modře leopardí halenka - M/L

190 Kč
Koupit
Zajímavě řešená Oversize zavinovací halenka s leopardím vzorem v modro-černo-bílé barevné kombinaci. Velmi dominantní výrazný kousek, vhodný k doplnění jednoduché nejlépe černé úzké midi sukně nebo kalhot. Unosíte ve volném čase, i do zaměstnání. Volný otevřený zavinovací střih se zapínáním na jeden skrytý knoflíček, aby se úplně nerozevírala a neodhalovala to, co má být schováno, dole zakončený pružnou gumičkou.

Vel. psaná 38, ale řadím do L, je to Oversize, má být volná, ale podle toho jak moc ji chcete mít volnou či upnutější, bude vhodná pro M+L i XL. Délka od ramen po spodní gumičku cca 64 cm, ale nosí se trošku podkasaná. Průramky volné 55-60 cm, dole v místě gumičky 39-52 cm. Rukáv od krku 71 cm, od ramenního švu 59 cm, vnitřní rukáv 45 cm.

Materiál lehoučký, nemačkavý, 100% polyester.

Stav - koupená před pár dny zde, ale nesedí mi, mnou nenošená, ale paní ji měla ráda, místy má pár odstranitelných žmolíčků od popruhu kabelky, ale stále je na nošení pěkná, na parádu.
  • 7. 4. 2024, 9:20

  • Zobrazení

    167

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!
SUPER COOL top s potiskem vel.38 TOP STAV

Kategorie