Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná originální blůzka Blind Date XL

Administrace

Krásná originální blůzka Blind Date XL

370 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nádherná průsvitná halenka Blind Date v Tommy Hilfiger barvičkách. Obléká se přes hlavu, knoflíková lišta je pouze dekorativní. Mám rozbitý foťák a tablet mi bohužel barvy nebere, je to ale krásná sytě blankytně modrá barvička s bílými a červenými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná originální blůzka Blind Date XL

370 Kč
Koupit
Nádherná průsvitná halenka Blind Date v Tommy Hilfiger barvičkách. Obléká se přes hlavu, knoflíková lišta je pouze dekorativní. Mám rozbitý foťák a tablet mi bohužel barvy nebere, je to ale krásná sytě blankytně modrá barvička s bílými a červenými kotvičkami a džínově šedomodrou knoflíkovou lištou a límečkem, stejná látka zdobí i naznačené náprsní kapsičky (nefunkční, pouze dekorativní, i když zip se rozepnout dá, ale vejde se tam leda tak lístek nebo drobná mince, není to k tomu ale samozřejmě určeno). Halenku jsem musela za každou cenu mít, je naprosto nádherná, ale je průsvitná, neměla jsem ji venku mezi lidmi ani jednou, necítím se na to, tak posílám dál. Výrazný pěkný originální a nepřehlédnutelný kousek.
Vel. psaná XL, doporučuji kvůli té průsvitnosti spíše pro L, vhodná pro M+L i to XL. Délka 60 cm, šířka měřená v klidu až v nenásilném napnutí: průramky 51-62 cm, pas 44-54 cm, dole 50-60 cm.
Materiál příjemný, kvalitní, heboučký a velmi pružný, vzhledem k průsvitnosti jsem ale cedulku hned odstřihla, takže s určitostí nevím, popsala bych to jako hodně hodně hustou síťovinu, materiálově něco jako ty pružné krajky.
Stav - jako nová, venku jsem ji neměla ani jednou, jen párkrát na doma jsem neodolala :-)
Poštovné: 60,- kč
  • 10. 12. 2023, 13:32

  • Zobrazení

    298

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!
SUPER COOL top s potiskem vel.38 TOP STAV

Kategorie