Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherný všestranný mocca top 2v1 - S/M

Administrace

Nádherný všestranný mocca top 2v1 - S/M

270 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Posílám do světa svůj milovaný 2-topík. Luxusní kousek pro Vás :-) Překrásný náročně zpracovaný děrovaný top se všitým tílkem v úchvatné mocca barvičce, která sluší každému a hodí se téměř ke všemu. Je krásný v dlouhé variantě stažený až pod zadek, krásně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherný všestranný mocca top 2v1 - S/M

270 Kč
Koupit
Posílám do světa svůj milovaný 2-topík. Luxusní kousek pro Vás :-) Překrásný náročně zpracovaný děrovaný top se všitým tílkem v úchvatné mocca barvičce, která sluší každému a hodí se téměř ke všemu. Je krásný v dlouhé variantě stažený až pod zadek, krásně vypadá ale i podkasaný, obě varianty naprosto super. Já ho nějraději nosila s mým oblíbeným úzkým červeným pásečkem, který vidíte na fotkách, ten ale není předmětem prodeje. Vrchní perforovaný top má kraťoulinké motýlkovité rukávky a dole je top zakončen širokým krásně pružným pásem, který hezky drží tvar a obepíná postavu.

Materiál fantastický, mega příjemný na dotek i na nošení, hebký, elastický, 100% viskóza. Made in Italy.

Barvička dokonalá, jedna z mých oblíbených, jako mocca nebo caffee latté, naprostá šmrncovní a cool lahodná barvička, super k džínám všech odstínů a barev i k legínám a dalším kalhotám či sukním. Občas jsem ho nosila i pod sako, nejraději jsem ho ale tahala k světlounce modrým riflím nebo bílým letním kalhotám doladěný červeným pásečkem nebo širokým zlatavým páskem, můj like look :-) vyzkoušejte :-)

Vel. vhodná pro S+M. Délka měřená v klidu bez napnutí od ramen po konec děrované části 55 cm, až úplně dolů po konec nápletu je 67 cm. Průramky měřené volně až v nenásilném napnutí na spodním tílku 38-48 cm, v pase to samé, ve spodním pásu pak 36-50 cm.

Stav - stále moc pěkný, bez vady, ale byl to můj top kousek, nošení znát dole na pásu (žmolíčky). Topík je ale stále reprezentativní, stav hodnotím na 97%.

Poštovné: 60,- kč

Tip: červené sako najdete v dalších mých nabídkách, tak se jukněte a vybírejte :-)
  • Značka

    ITALY

  • Velikost

    M

  • 19. 3. 2024, 18:56

  • Zobrazení

    272

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!
SUPER COOL top s potiskem vel.38 TOP STAV

Kategorie