Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Krásný pestrý delší top DSGL se supr kapucí - minišatičky/tunika - S
Výborný šmrncovní kousek od Desigual s klokanní kapsou a super mega efektní kapucí :-) Na fotkách vidíte dlouhou i podkasanou variantu a stejně tak i obě varianty s i bez kapuce. Moc krásný, originální a poutavý, vhodný k nošení jako top, dlouhý top-tunika k legínám a nebo při super postavičce i jako kraťoulinkaté minišatičky.
Stav - oblíbený kousek nošený hodně a často, ale je stále supr, na parádu. Nošení je už ale dost znát - místy drobné žmolíčky a pár zašitých dírek, které při nošení nejsou naštěstí příliš znát, běžným pohledem si toho nevšimnete, spíš pouze při bližším zkoumání (pod zadečkem v tom vínovém květu a na každé straně nad kapsou) - zohledňuji samozřejmě v ceně, ale nebojte, je na běžné volnočasové nošení stále moc pěkný :-) Suprový značkový Desigual kousek za skvělou cenu, ve kterém upoutáte a nadchnete :-)
Barvy celkem odpovídají fotkám, jen ta tyrkysová má ve skutečnosti nádech do mátové, taková ta krásná mentolová barvička, naprosto úžasná - krásné pestré a přitom příjemně sladěné barvičky :-)
Vel. S odpovídá, vhodné pro XS+S. Délka cca 77 cm, průramky 35-42 cm, pas 33-41 cm, spodní široký rantl 39-47 cm.
  • Velikost: S
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 299
Původní cena: 499 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*