Zobrazit přihlášovací formulář

Pěkný malinový top na prsa s vnitřní lambadou - ML

Administrace

Pěkný malinový top na prsa s vnitřní lambadou - ML

150 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Prodám mladistvý, sytě malinově růžový top Atmosphere. Je bez ramínek, ale perfektně drží díky nařasení nahoře na bocích (v podpaží) a díky vnitřní lambadě s pružnými gumami nahoře i dole. Mám bohužel rozbitý foťák a tablet mi nebere barvy, tak se mi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěkný malinový top na prsa s vnitřní lambadou - ML

150 Kč
Koupit
Prodám mladistvý, sytě malinově růžový top Atmosphere. Je bez ramínek, ale perfektně drží díky nařasení nahoře na bocích (v podpaží) a díky vnitřní lambadě s pružnými gumami nahoře i dole. Mám bohužel rozbitý foťák a tablet mi nebere barvy, tak se mi nepodařilo odstín přesně zachytit. Je to výrazná malinová až světle fuchsiová barvička, moc krásná, nejblíže je k ní ten detail látky, ale přesný odstín to není. Barvička je to krásná, něco jako maliny s cukrem a mlékem :-) Koupený zde, ale byla to unáhlená koupě, já nevyužiju, chce to pěknou figurku, tak posílám dál, jen mi tu zbytečně leží.
Vel. uvedena UK12, ES40, D38, tak nevím, řadím do M, podle mě vhodné pro S+M+L, ale řiďte se prosím rozměry, měřím vždy velmi pečlivě a to v klidu a v nenásilném napnutí. Délka 45 cm, délka té vnitřní lambady je 16 cm ale jsou to míry v klidu, materiál je krásně pružný, obejme i větší plochu :-) Šířka horního okraje 32-44 cm, šířka spodního okraje lambady 30-45 cm. Šířka přes prsa cca 34-46 cm, šířka cca v pase 35-46 cm, šířka úplně dole 43-58 cm.
Materiál prvotřídní kvality, moc příjemný na dotek i na nošení, velice pružný do všech směrů, nevím, štítek je ustřižený, ale bude to mít vysoký podíl elastanu.
Poštovné a balné: 60,- kč
Světle meruňkově růžový kardigan co vidíte na fotkách najdete v další nabídce, tak jukněte...
  • 7. 12. 2023, 15:25

  • Zobrazení

    281

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!
SUPER COOL top s potiskem vel.38 TOP STAV

Kategorie