Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climaproof / Formotion, lehká síťovaná podšívka, 2 boční kapsy, výrazné reflexní prvky (pruhy u kapes a vzadu dole - na fotu vidět jaké bílé - osvíceno bleskem), na zádech odvětrávání + ve spodní části podélná kapsa na zip, uvedená velikost L, délka předního dílu 74cm, zadního 78cm, průramky 59cm, rukáv od krku 84cm, 2 drobné flíčky, jinak perfektní stav, barva žlutá v kombinaci modré..
CLIMAPROOF®
Tato technologie funguje jako bariéra k zamezení prostupu srážek skrze materiál, ale současně umožňuje odvod tepla a odpařovaného potu ven od těla.
FORMOTION® představuje již osvědčený funkční střih, který se maximálně přizpůsobí pohybu člověka a zároveň mu pomáhá k udržení správného postavení těla během výkonu. Zvyšuje komfort a výkon díky použití několika různých materiálů a kombinaci jejich různých vlastností. Všechny FORMOTION® kusy oblečení jsou předem vytvarovány a podporují tak koncept optimálního umístění švů pro větší komfort při použití během sportovních aktivit.
  • Velikost: L
  • Značka: ADIDAS
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 88; ČP balíkovna 70; Balíkovna na adresu 30; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 269
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*