Zobrazit přihlášovací formulář

Pánská sportovní bunda Adidas Climaproof Formotion

Administrace

Pánská sportovní bunda Adidas Climaproof Formotion

269 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climaproof / Formotion, lehká síťovaná podšívka, 2 boční kapsy, výrazné reflexní prvky (pruhy u kapes a vzadu dole - na fotu vidět jaké bílé - osvíceno bleskem), na zádech odvětrávání + ve spodní části podélná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánská sportovní bunda Adidas Climaproof Formotion

269 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climaproof / Formotion, lehká síťovaná podšívka, 2 boční kapsy, výrazné reflexní prvky (pruhy u kapes a vzadu dole - na fotu vidět jaké bílé - osvíceno bleskem), na zádech odvětrávání + ve spodní části podélná kapsa na zip, uvedená velikost L, délka předního dílu 74cm, zadního 78cm, průramky 59cm, rukáv od krku 84cm, 2 drobné flíčky, jinak perfektní stav, barva žlutá v kombinaci modré..
CLIMAPROOF®
Tato technologie funguje jako bariéra k zamezení prostupu srážek skrze materiál, ale současně umožňuje odvod tepla a odpařovaného potu ven od těla.
FORMOTION® představuje již osvědčený funkční střih, který se maximálně přizpůsobí pohybu člověka a zároveň mu pomáhá k udržení správného postavení těla během výkonu. Zvyšuje komfort a výkon díky použití několika různých materiálů a kombinaci jejich různých vlastností. Všechny FORMOTION® kusy oblečení jsou předem vytvarovány a podporují tak koncept optimálního umístění švů pro větší komfort při použití během sportovních aktivit.
  • 24. 4. 2024, 13:00

  • Zobrazení

    258

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie