Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní kšilt Adidas Visor AEROREADY bílý

Administrace

Sportovní kšilt Adidas Visor AEROREADY bílý

349 Kč 490 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Adidas VISOR A.RDY, sportovní kšilt AEROREADY, velikost OSFM, obvod nastavitelný dle potřeby, barva bílá.. K odeslání 2 ks.. Tento kšilt Adidas se hodí nejen na tenis. Budeš v něm vypadat skvěle i při běhání v parku. Panely ze síťoviny tě udrží v suchu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní kšilt Adidas Visor AEROREADY bílý

349 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Adidas VISOR A.RDY, sportovní kšilt AEROREADY, velikost OSFM, obvod nastavitelný dle potřeby, barva bílá.. K odeslání 2 ks..

Tento kšilt Adidas se hodí nejen na tenis. Budeš v něm vypadat skvěle i při běhání v parku. Panely ze síťoviny tě udrží v suchu a prohnutý kšilt zajistí, že tě při intenzivním tréninku nebude oslňovat slunce. Navíc ti to bude slušet. Tento model je vyrobený z funkčních recyklovaných materiálů Primegreen. Boční panely ze síťoviny. Materiál Primegreen. Středně prohnutý kšilt. Vzadu nastavitelné zapínání na suchý zip.

Materiál: dobby, 90% recyklovaný polyester / 10% elastan.

Technologie AeroReady vychází z předchozí technologie Adidas ClimaLite. Oblečení s technologií Adidas AeroReady ještě lépe odvede pot od těla na povrch textilie. Zde se pak rychleji odpaří. Tělo si tak udrží ideální teplotu i při maximálním nasazení.
  • 28. 4. 2024, 16:33

  • Zobrazení

    513

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie