Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Pro všechny rozené navigátory. Stavebnice monokulárního dalekohledu z překližky. Dekorován pruhem kůže se štítkem a krytkou s reliéfem lebky. Je skladný a je dodáván i s praktickým skladným stativem. Jedinečný dárek pro všechny milovníky kutilství, luxusní interiérová dekorace do pokoje či kanceláře. Skládačka je dodávána v nesloženém stavu, balena v krabici. Vybaveno detailním návodem k sestavení.

Rozměry balení: 22,7x30,8x3,4 cm
Rozměry: 33x24x32,5 cm
Věk: 14+
Materiál: dřevo, kov, kůže
Počet dílků: 314
Obtížnost: střední

Hlavní vlastnosti:
* dalekohled se stativem
* 315 precizně vyřezaných dílků
* střední obtížnost sestavení
* dohledová vzdálenost 150 m

Společnost Robotime, založená v roce 2007, se specializuje na navrhování, výrobu a prodej dřevěných vzdělávacích skládaček, hraček pro děti i dospělé. Dnes již nabízí více než 400 dřevěných skládaček typu DIY (udělej si sám). Její výrobky zahrnují robotické dinosaury, architektonické modely i stavebnice autíček a letadel. Jejím cílem je vytvářet zábavu, která vykouzlí úsměv na tváři každého. Věří, že kvalita je na prvním místě, a stále se proto drží toho, aby její výrobky dosahovaly světových standardů, jako jsou FSC®, BSCI atd.

V ESHOPU NAJDETE I VIDEO JAK FUNGUJE
  • Značka: RoboTime
  • Poštovné a balné: ČP balík na poštu 85; ČP balík do ruky 99; ČP balíkovna 65; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; PPL 119; PPL Parcelshop 89; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 678
VEŠKERÉ ZBOŽÍ JE IHNED SKLADEM, BALÍČKY ODESÍLÁM KAŽDÝ DEN (Českou poštou). ZPŮSOB DORUČENÍ PROSÍM VOLTE PŘI OBJEDNÁVÁNÍ.

* Takto označená pole jsou povinná
*