Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Další foto na mail...
1.Modrá krajková halenka Reserv., v. M - nová s visačkou, pružná krajka, podšitá, kratší střih k sukni, rukávy zvonové. Vypadá moc pěkně oblečená. Nositelná i ve v. S. 220 Kč.
2. Košile s květy P&L, vel. M, stále jako nová, z bavlněného úpletu, knoflíčky jen ozdobné, na zádech nařasená pružnou gumičkou, dole trochu rozšířená. D 58 cm, š v podp. 46 cm a více, š v pase 42 cm, ruk. od ram. 59 cm. 220 Kč.
3. Černé tričko Desigual v. M - tenčí, zcela bez vady. Ve výstřihu v tunýlku vložená gumička, byl příliš velký, pokud by vadilo, možno lehce odstřihnout. Černá barva potisku není příliš sytá, je na bílém podkladu. Delší, může se nosit podkasané. d 70 cm, š v podp. 48 cm, š cca v pase 41 cm, ruk. od výstřihu 68 cm. 300 Kč
4.Proužkované Lindex - jen vyprané, nenošené, vel. S, tenčí, kvalitní materiál lyocell s viskózou. 150 kč.
5. Fialový rolák - nový, nenošený. Kvalitní a pružný úplet, vínovo fialová barva. Vel. M, ale je menší, spíše S! 150 kč.
6. Vínové tričko s krajkovým lemem s.Oliver - nové, vel. 36, ale odpovídá vel. M - L. Velmi kvalitní, bavlna, zakryje nedokonalosti. 350 Kč.
7. Krémové tričko s.Oliver - to samé jako vínové. 350 Kč.
8. Dlouhá košile žlutá NENÍ!
9. Červená tunika Carry - nošená v těhotenství, stále pěkná bez vad. Kvalitní materiál, hodně pružná,vypadá elegantně. Může se nosit i jako normální tunika... Nošená při běžné vel. XS - S, těhotenská vel. M je menší. 250 Kč (PC cca 1 000 Kč).
10. Vínová tunika Gate v. L - pěkná, 100 Kč (více mailem)
  • Velikost: M
  • Značka: s.Oliver, Desigual
  • Doposud žádný zájemce
cena: 150

* Takto označená pole jsou povinná
*