Zobrazit přihlášovací formulář

Krajková halenka, tričko, košile, rolák, tunika

Administrace

Krajková halenka, tričko, košile, rolák, tunika

150 Kč
Doposud žádný zájemce
Další foto na mail... 1.Modrá krajková halenka Reserv., v. M - nová s visačkou, pružná krajka, podšitá, kratší střih k sukni, rukávy zvonové. Vypadá moc pěkně oblečená. Nositelná i ve v. S. 220 Kč. 2. Košile s květy P&L, vel. M, stále jako nová, z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krajková halenka, tričko, košile, rolák, tunika

150 Kč
Koupit
Další foto na mail...
1.Modrá krajková halenka Reserv., v. M - nová s visačkou, pružná krajka, podšitá, kratší střih k sukni, rukávy zvonové. Vypadá moc pěkně oblečená. Nositelná i ve v. S. 220 Kč.
2. Košile s květy P&L, vel. M, stále jako nová, z bavlněného úpletu, knoflíčky jen ozdobné, na zádech nařasená pružnou gumičkou, dole trochu rozšířená. D 58 cm, š v podp. 46 cm a více, š v pase 42 cm, ruk. od ram. 59 cm. 220 Kč.
3. Černé tričko Desigual v. M - tenčí, zcela bez vady. Ve výstřihu v tunýlku vložená gumička, byl příliš velký, pokud by vadilo, možno lehce odstřihnout. Černá barva potisku není příliš sytá, je na bílém podkladu. Delší, může se nosit podkasané. d 70 cm, š v podp. 48 cm, š cca v pase 41 cm, ruk. od výstřihu 68 cm. 300 Kč
4.Proužkované Lindex - jen vyprané, nenošené, vel. S, tenčí, kvalitní materiál lyocell s viskózou. 150 kč.
5. Fialový rolák - nový, nenošený. Kvalitní a pružný úplet, vínovo fialová barva. Vel. M, ale je menší, spíše S! 150 kč.
6. Vínové tričko s krajkovým lemem s.Oliver - nové, vel. 36, ale odpovídá vel. M - L. Velmi kvalitní, bavlna, zakryje nedokonalosti. 350 Kč.
7. Krémové tričko s.Oliver - to samé jako vínové. 350 Kč.
8. Dlouhá košile žlutá NENÍ!
9. Červená tunika Carry - nošená v těhotenství, stále pěkná bez vad. Kvalitní materiál, hodně pružná,vypadá elegantně. Může se nosit i jako normální tunika... Nošená při běžné vel. XS - S, těhotenská vel. M je menší. 250 Kč (PC cca 1 000 Kč).
10. Vínová tunika Gate v. L - pěkná, 100 Kč (více mailem)
  • 10. 3. 2024, 19:15

  • Zobrazení

    136

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Barevný, červený, černý, háčkovaný svetr
Červená halenka, tričko
Halenka s volánky, delší tričko, květovaná,
Halenka bez rukávů, sváteční top, tílko
Bílé tričko s potiskem květů
Růžová, modrá šifonová halenka
Krajková halenka, tričko, košile, rolák, tunika

Kategorie