Odpovědět na inzerát

-55%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Parfémovaná voda Divine

Nové zboží k prodeji

skladem 4ks

Prosvětlený první dojem vůně vytvářejí kultivované květinové tóny pudrové fialky, bambusu a vodního hyacintu. V srdci se ukrývá úchvatná kytice bílých květů lilie, frézie, růže a jasmínu, která vábí kouzlem mocné, nezapomenutelné ženské krásy spojující sladké i pikantní aspekty. Dozvuk čaruje dřevitými tóny santálového dřeva a bílého pižma, které vyzařují nekončící hvězdný šarm.

Být hvězdou, to není jen o tom, jak vypadáte, ale i jak se cítíte. A s novou Divine se vždy cítíte úchvatně. Tatáž kultovní vůně, nyní ve vyšší kvalitě parfémované vody, která vydrží opravdu dlouho.

Objevte v sobě hvězdu, která prozáří každý okamžik – s touto ikonickou, mocnou květinovou parfémovanou vodou, která vyzařuje hvězdný šarm. Srdce je prozářené překrásnou kyticí bílých květů lilie a frézie projasněných svěžími tóny, jejichž spojením vzniká úchvatná parfémovaná voda pro každý den.

Její jiskřivě modré kapky se ukrývají v okouzlujícím flakonu inspirovaném krásou večerních rób a vnášejí do všedních dnů mihotavý lesk vyšší společnosti. Hvězdný dojem je nevyhnutelný, zazáříte v každé situaci!
  • Rozměry: 50ml
  • Značka: ORIFLAME
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 100; ČP doporučený balíček 110; ČP balík na poštu 120; ČP balík do ruky 140; ČP obyčejně 50; ČP balíkovna 75; Balíkovna na adresu 119; Osobně 0; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 109; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 499
Původní cena: 1 099 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*