Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... šungitový přívěsek je jedinečný doplněk, který Vám umožní vyniknout, zároveň Vás ochrání a předá své pozitivní vlastnosti do důležité oblasti těla. Přívěsek působí většinou v oblasti 4. čakry, což je místo, kde jsou naše životně důležité orgány, jako je srdce, plíce, srdeční cévy, mícha. Tato oblast vyvažuje každý proces v našem těle, proto je vhodné ji udržovat “ve středu” a vitální. Energie šungitu jsou prospěšné pro obnovení a omlazení všech těchto systémů, pro zdravé fungování našeho organismu. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !
..............................................
BENEFITY ŠUNGITOVÉHO PŘÍVĚŠKU
Váže na sebe těžké kovy, čpavek, ropné produkty, pesticidy, fenoly, povrchově aktivní látky, chlór a další organické i anorganické lát­ky. Odfiltrovávavá elektromagnetické a rádiové záření. Zpomaluje oxidaci. Je vodivý. Podporuje biologickou aktivitu mikro a makro živin. Obohacuje vodu o sodík, draslík, vápník, hořčík a další minerály a přírodní antioxidanty. Vyrovnává pH vody na hodnoty mezi 7 a 7,5. Je šetrný k životnímu prostředí a bezpečný pro lidské zdraví. Je odolný proti korozi.
..................................
UZEMŇUJÍCÍ KÁMEN S VYSOKOU VIBRACÍ Šungit je extrémně uzemňující, uvádí se, že může pomoci lépe integrovat vesmírnou moudrost a karmické lekce, protože jeho vysoká vibrace pomáhá dostat vaše duchovní tělo dolů do fyzické roviny. Šungit vás povzbuzuje, abyste se více učili a pokračovali směrem k dalšímu duchovnímu růstu. Je také spojován s velkými vesmírnými tajemstvími a říká se, že přináší světlo v dobách temnoty nebo nejistoty.
..................................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost: S
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 79; Kč
  • Již odpověděli 4 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 313
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*