Zobrazit přihlášovací formulář

Černý šungitový přívěšek / hvězda Merkaba 2 cm

Administrace

Černý šungitový přívěšek / hvězda Merkaba 2 cm

313 Kč
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... šungitový přívěsek je jedinečný doplněk, který Vám umožní vyniknout, zároveň Vás ochrání a předá své pozitivní vlastnosti do důležité oblasti těla. Přívěsek působí většinou v oblasti 4. čakry, což je místo, kde jsou naše životně důležité orgány, jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černý šungitový přívěšek / hvězda Merkaba 2 cm

313 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... šungitový přívěsek je jedinečný doplněk, který Vám umožní vyniknout, zároveň Vás ochrání a předá své pozitivní vlastnosti do důležité oblasti těla. Přívěsek působí většinou v oblasti 4. čakry, což je místo, kde jsou naše životně důležité orgány, jako je srdce, plíce, srdeční cévy, mícha. Tato oblast vyvažuje každý proces v našem těle, proto je vhodné ji udržovat “ve středu” a vitální. Energie šungitu jsou prospěšné pro obnovení a omlazení všech těchto systémů, pro zdravé fungování našeho organismu. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !
..............................................
BENEFITY ŠUNGITOVÉHO PŘÍVĚŠKU
Váže na sebe těžké kovy, čpavek, ropné produkty, pesticidy, fenoly, povrchově aktivní látky, chlór a další organické i anorganické lát­ky. Odfiltrovávavá elektromagnetické a rádiové záření. Zpomaluje oxidaci. Je vodivý. Podporuje biologickou aktivitu mikro a makro živin. Obohacuje vodu o sodík, draslík, vápník, hořčík a další minerály a přírodní antioxidanty. Vyrovnává pH vody na hodnoty mezi 7 a 7,5. Je šetrný k životnímu prostředí a bezpečný pro lidské zdraví. Je odolný proti korozi.
..................................
UZEMŇUJÍCÍ KÁMEN S VYSOKOU VIBRACÍ Šungit je extrémně uzemňující, uvádí se, že může pomoci lépe integrovat vesmírnou moudrost a karmické lekce, protože jeho vysoká vibrace pomáhá dostat vaše duchovní tělo dolů do fyzické roviny. Šungit vás povzbuzuje, abyste se více učili a pokračovali směrem k dalšímu duchovnímu růstu. Je také spojován s velkými vesmírnými tajemstvími a říká se, že přináší světlo v dobách temnoty nebo nejistoty.
..................................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    S

  • 22. 4. 2024, 14:32

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ČERNÉ STOLNÍ ZRCADLO 27x43 cm

Kategorie