Zobrazit přihlášovací formulář

ČERNÁ PYRAMIDA, leštěný šungit nerost 3 cm

Administrace

ČERNÁ PYRAMIDA, leštěný šungit nerost 3 cm

169 Kč
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... šungit je unikátní nerost vyskytující se především v oblasti Karélie v Rusku. Jeho stáří se odhaduje na 2 miliardy let. Jedná se o aktivátor vody a přírodní filtr pro každou domácnost. Pyramida ve zlatém řezu napomáhá chránit životní prostor před…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČERNÁ PYRAMIDA, leštěný šungit nerost 3 cm

169 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... šungit je unikátní nerost vyskytující se především v oblasti Karélie v Rusku. Jeho stáří se odhaduje na 2 miliardy let. Jedná se o aktivátor vody a přírodní filtr pro každou domácnost. Pyramida ve zlatém řezu napomáhá chránit životní prostor před elektromagnetickým zářením domácích spotřebičů, snížit vliv elektromagnetického záření vlnové povahy, Wi-Fi, 4G a 5G. Pomocí takové pyramidy je možné sladit energii v místnosti, chránit lidské biopole před negativními vlivy vnějšího prostředí. Šungit je jedinečný absorbent, který je schopen vytvořit prostor příznivý pro člověka. Uvádí se, že ochranné vlastnosti šungitové pyramidy se účinně projevují nad rovinou, na které stojí, takže by neměla být umístěna na počítači nebo televizi, ale pouze na stole vedle ní nebo pod její úrovní. Doporučuje se umístit šungitovou pyramidu do automobilu, může mít příznivý účinek na pohodu člověka, koordinaci pohybů, nervový systém a snížit riziko nehod. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !
.........................................................
BENEFITY ŠUNGITOVÉ PYRAMIDY
Váže na sebe těžké kovy, čpavek, ropné produkty, pesticidy, fenoly, povrchově aktivní látky, chlór a další organické i anorganické lát­ky. Odfiltrovává elektromagnetické a rádiové záření. Je vodivá. Obohacuje vodu o sodík, draslík, vápník, hořčík a další minerály a přírodní antioxidanty. Vyrovnává pH vody na hodnoty mezi 7 a 7,5. Je šetrná k životnímu prostředí a bezpečná pro lidské zdraví. Je odolná proti korozi.
.........................................................

V nabídce 2 velikosti pyramid: 3 cm (169 Kč) a 5 cm (259 Kč).
.........................................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    S

  • Rozměry

    3 cm nebo 5 cm (dle Vašeho výběru)

  • 1. 5. 2024, 21:10

  • Zobrazení

    113

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie