Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Použité zboží k prodeji

Elegantní jednobarevná bunda v nápadném sytém odstínu. Dobře padnoucí dívčí střih do A. Bunda má 2× postranní (boční) kapsy, napevno přišitá kapuca. Má hnědo - šedé melírované "kožešinové" zdobení (imitace kožešiny). Bunda je příjemně zateplená, nadýchaná, velice slušivá. Dobře vypadá i se příjemně nosí. Kupovaná nová, jednu sezónu používaná, avšak stále v zachovalém stavu. Bunda bude parádní coby třeba náhradní na každodenní nošení do školy, či na zimní tábor, školu v přírodě, atd. Bude také fajn na volnočasové aktivity, apod. Vše detailně nafoceno, popsáno, zohledněno v ceně. IHNED k odeslání (případně nabízím osobní odběr OSTRAVA).

...................................

Materiál:
Svrchní díl: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester. Výplň: 100% polyester. Kožešina: 43% modacrylic, 57% polyester. Perte šetrně na 40°C.

...................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Rozměry: Bunda je značena vel. 146/152, avšak raději se řiďte těmito rozměry: Délka 56 cm. Hrudník 40 cm (x 2). Rukáv měřeno od krku 59 cm, vnitřní 36 cm.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 7; Individuální doprava 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 129
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
*