Zobrazit přihlášovací formulář

Růžová hřejivá zimní bunda, vel. 10 let

Administrace

Růžová hřejivá zimní bunda, vel. 10 let

129 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 7 Kč
Použité zboží k prodeji Elegantní jednobarevná bunda v nápadném sytém odstínu. Dobře padnoucí dívčí střih do A. Bunda má 2× postranní (boční) kapsy, napevno přišitá kapuca. Má hnědo - šedé melírované "kožešinové" zdobení (imitace kožešiny). Bunda je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Růžová hřejivá zimní bunda, vel. 10 let

129 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
Použité zboží k prodeji

Elegantní jednobarevná bunda v nápadném sytém odstínu. Dobře padnoucí dívčí střih do A. Bunda má 2× postranní (boční) kapsy, napevno přišitá kapuca. Má hnědo - šedé melírované "kožešinové" zdobení (imitace kožešiny). Bunda je příjemně zateplená, nadýchaná, velice slušivá. Dobře vypadá i se příjemně nosí. Kupovaná nová, jednu sezónu používaná, avšak stále v zachovalém stavu. Bunda bude parádní coby třeba náhradní na každodenní nošení do školy, či na zimní tábor, školu v přírodě, atd. Bude také fajn na volnočasové aktivity, apod. Vše detailně nafoceno, popsáno, zohledněno v ceně. IHNED k odeslání (případně nabízím osobní odběr OSTRAVA).

...................................

Materiál:
Svrchní díl: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester. Výplň: 100% polyester. Kožešina: 43% modacrylic, 57% polyester. Perte šetrně na 40°C.

...................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Rozměry

    Bunda je značena vel. 146/152, avšak raději se řiďte těmito rozměry: Délka 56 cm. Hrudník 40 cm (x 2). Rukáv měřeno od krku 59 cm, vnitřní 36 cm.

  • 17. 4. 2024, 21:18

  • Zobrazení

    75

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový batoh Peppa Pig, 2-4y
Fialová hřejivá vesta vel. 5-6 let

Kategorie