Zobrazit přihlášovací formulář

Melírované dívčí modré skinny rifle džíny, květ 8y

Administrace

Melírované dívčí modré skinny rifle džíny, květ 8y

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Použité zboží k prodeji … velice zdařilé DÍVČÍ džíny, naprosto podle poslední módy ! Celoplošně zajímavě šisované / melírované, na několika místech originálně dřené, efektně proděrované. Konce nohavic záměrně nezačištěné, zdobené mačkaným efektem.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Melírované dívčí modré skinny rifle džíny, květ 8y

99 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
Použité zboží k prodeji

… velice zdařilé DÍVČÍ džíny, naprosto podle poslední módy ! Celoplošně zajímavě šisované / melírované, na několika místech originálně dřené, efektně proděrované. Konce nohavic záměrně nezačištěné, zdobené mačkaným efektem. Nášivka hezky sladěných modrých květů. Zapínání na zip + retro kovový knoflík v bronzovém odstínu. Příjemně pružné díky elastanu. V pase možno regulovat (systém guma + knoflík). Džíny jsou velice slušivé, ihned upoutají pozornost. Vhodné spíše na štíhlejší holčičku. Krátce nošené, avšak zcela bez vad, jako nové. Budou skvělé na frajeřinku od jara do podzimu, neboť jsou z odlehčené a komfortně poddajné džínoviny. Dovoz Anglie, pořizovací cena 15 GBP. IHNED K ODESLÁNÍ ! (či osobní odběr Ostrava).

.....................................

Materiál:
98% bavlna, 2% elasthan

.....................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Značka

    Primark

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    velikost psaná 8-9y (128/134), avšak řadím do vel. 128 (zdají se mi menší). Prosím, řiďte se prioritně rozměry ! Délka 79 cm, vnitřní nohavice 59 cm, pas 29 cm (x 2) - vše měřeno v nenataženém stavu.

  • 28. 4. 2024, 8:36

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový batoh Peppa Pig, 2-4y
Fialová hřejivá vesta vel. 5-6 let

Kategorie