Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Dárková sada očního líčení v dárkové krabičce

Dárková sada s naší osvědčenou konturovací tužkou na oči, transparentním gelem na obočí a řasenkou, která řasy extrémně zahušťuje.

Včetně:

Konturovací tužka na oči Blackest Black
Řasenka Exxtravert Blackest Black
gel na obočí Clear

Naše univerzální konturovací tužka na oči skvěle podtrhne jak make-up do práce, tak i ten párty. Její lehká receptura hladce roztírá, nerozmazává a zachovává si trvanlivost po celé hodiny. Díky speciálnímu hrotu s ořezávátkem je tužka na oči Avon vždy perfektně naostřená, abyste mohli okamžitě kreslit přesné linie, aniž byste museli ztrácet čas korekcemi.

Odvažte na extrémní objem s naším nejnovějším zahušťující řasenkou Exxtravert! Můžete s ním libovolně odstupňovat efekt, abyste svůj pohled pevně nebo extrémně zdůraznili. Složení řasenky s mikrovlákny pokrývá řasy intenzivním, hlubokým odstínem a velký kartáček jim pomůže fenomenálně zahušťovat, aniž by zanechával žmolky. Již jednou vrstvou řasenky Exxtravert dosáhnete silného efektu, 3 vrstvy vám dodají extra objem a 7. vrstva vám zajistí extrémní efekt zahuštění.

Bez ztuhlosti a těžkosti, s přirozeným efektem – podtrhněte svůj pohled gelem na obočí Avon. Jeho jemné složení s pečujícími oleji dodá obočí plnější vzhled po celý den. Díky preciznímu kartáčku MicroFlex kosmetika perfektně pokryje i ty nejjemnější chloupky.
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 217
Původní cena: 449 Kč
dovolená od 9.5-15.5

* Takto označená pole jsou povinná
*