Zobrazit přihlášovací formulář

Dárková sada pro líčení řas a obočí 3 ks

Administrace

Dárková sada pro líčení řas a obočí 3 ks

217 Kč 449 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Dárková sada očního líčení v dárkové krabičce Dárková sada s naší osvědčenou konturovací tužkou na oči, transparentním gelem na obočí a řasenkou, která řasy extrémně zahušťuje. Včetně: Konturovací tužka na oči Blackest Black Řasenka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárková sada pro líčení řas a obočí 3 ks

217 Kč
Koupit
dovolená od 10.9.-18.9.
Dárková sada očního líčení v dárkové krabičce

Dárková sada s naší osvědčenou konturovací tužkou na oči, transparentním gelem na obočí a řasenkou, která řasy extrémně zahušťuje.

Včetně:

Konturovací tužka na oči Blackest Black
Řasenka Exxtravert Blackest Black
gel na obočí Clear

Naše univerzální konturovací tužka na oči skvěle podtrhne jak make-up do práce, tak i ten párty. Její lehká receptura hladce roztírá, nerozmazává a zachovává si trvanlivost po celé hodiny. Díky speciálnímu hrotu s ořezávátkem je tužka na oči Avon vždy perfektně naostřená, abyste mohli okamžitě kreslit přesné linie, aniž byste museli ztrácet čas korekcemi.

Odvažte na extrémní objem s naším nejnovějším zahušťující řasenkou Exxtravert! Můžete s ním libovolně odstupňovat efekt, abyste svůj pohled pevně nebo extrémně zdůraznili. Složení řasenky s mikrovlákny pokrývá řasy intenzivním, hlubokým odstínem a velký kartáček jim pomůže fenomenálně zahušťovat, aniž by zanechával žmolky. Již jednou vrstvou řasenky Exxtravert dosáhnete silného efektu, 3 vrstvy vám dodají extra objem a 7. vrstva vám zajistí extrémní efekt zahuštění.

Bez ztuhlosti a těžkosti, s přirozeným efektem – podtrhněte svůj pohled gelem na obočí Avon. Jeho jemné složení s pečujícími oleji dodá obočí plnější vzhled po celý den. Díky preciznímu kartáčku MicroFlex kosmetika perfektně pokryje i ty nejjemnější chloupky.
  • 4. 4. 2024, 23:29

  • Zobrazení

    58

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NOVINKA lak na nehty POWER STAY YUOR POWER
Vyživující řasenka SuperExtend
Tužka na oči Blackest Black
Podkladová báze pod řasenku Volume Primer
Řasenka Winget Out
Oblíbená řasenka Unlimited DRAMA
Oblíbené rozjasňující perly na tvář
Zdokonalený komplex na nehtovou kůžičku
NOVINKA voděodolná řasenka Delightfull
VÝPRODEJ dekorativní kosmetiky

Kategorie