Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Použité zboží k prodeji

… velice zdařilé DÍVČÍ džíny, naprosto podle poslední módy ! Celoplošně zajímavě šisované / melírované, na několika místech originálně dřené, efektně proděrované. Konce nohavic záměrně nezačištěné, zdobené mačkaným efektem. Nášivka hezky sladěných modrých květů. Zapínání na zip + retro kovový knoflík v bronzovém odstínu. Příjemně pružné díky elastanu. V pase možno regulovat (systém guma + knoflík). Džíny jsou velice slušivé, ihned upoutají pozornost. Vhodné spíše na štíhlejší holčičku. Krátce nošené, avšak zcela bez vad, jako nové. Budou skvělé na frajeřinku od jara do podzimu, neboť jsou z odlehčené a komfortně poddajné džínoviny. Dovoz Anglie, pořizovací cena 15 GBP. IHNED K ODESLÁNÍ ! (či osobní odběr Ostrava).

.....................................

Materiál:
98% bavlna, 2% elasthan

.....................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Rozměry: velikost psaná 8-9y (128/134), avšak řadím do vel. 128 (zdají se mi menší). Prosím, řiďte se prioritně rozměry ! Délka 79 cm, vnitřní nohavice 59 cm, pas 29 cm (x 2) - vše měřeno v nenataženém stavu.
  • Velikost: 128
  • Značka: primark
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 59; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 99
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
*