Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Dárkový set Nivea Men Bag Feeling Fresh obsahuje sprchový gel, antiperspirant, balzám na rty a univerzální krém na tělo i na pleť. Osvěžující sprchový gel dokonale odstraňuje nečistoty a zanechává hedvábně hebkou a svěží pokožku. Antiperspirant chrání před pocením a propůjčuje podpaží jemnou vůni. Balzám na rty hydratuje suché rty a zvláčňuje je. Univerzální krém je vhodný na obličej, ruce i tělo. Okamžitě ulevuje od pocitu pnutí či jiného diskomfortu. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Vše najdete v praktické taštičce.

Hlavní vlastnosti:
- dokonale čistí a zvláčňuje
- hydratuje namáhanou pokožku
- osvěžuje podpaží
- vyživuje rty
- ideální jako dárek

Sada obsahuje:
- sprchový gel 250 ml
- kuličkový antiperspirant 50 ml
- univerzální krém 150 ml
- balzám na rty 4,8 g
- kosmetickou taštičku

Nivea® Men kuličkový antiperspirant Tangerine Mule. Spolehlivá 48h ochrana proti pocení a péče o pokožku podpaží s vůní mandarinky a santalového dřeva.

Nivea® Men Creme zvláčňuje pokožku a zabraňuje jejímu vysušování. Univerzální krém vhodný na tvář, tělo a ruce - kdykoliv to pokožka potřebuje. Lehké a nelepivé složení. Dermatologicky testováno a schváleno.

Labello® balzám na rty Men Active. Složení s bambuckým máslem a OF 15 chrání rty před chladem, větrem a suchým vzduchem. UVA/UVB filtry navíc chrání rty před škodlivým slunečním zářením. Pro 24h hydrataci - klinicky testováno. 100% klimaticky neutralizovaný výrobek - zbývající emise CO2 jsou kompenzovány pomocí certifikovaných klimatických projektů.

Nivea® Men sprchový gel na tělo, tvář a vlasy Tangerine Mule s osvěžující vůní. Vyvážené pH pokožky. 97 % složení je biologicky rozložitelné (na základě OECD nebo ekvivalentních metod). Bez mikroplastů. Vyhněte se kontaktu s očima. Derma
  • Velikost: XL
  • Značka: NIVEA
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 70; Balíkovna na adresu 30; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 429
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*