Zobrazit přihlášovací formulář

Dárková sada Nivea Men Bag Feeling Fresh

Administrace

Dárková sada Nivea Men Bag Feeling Fresh

429 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Dárkový set Nivea Men Bag Feeling Fresh obsahuje sprchový gel, antiperspirant, balzám na rty a univerzální krém na tělo i na pleť. Osvěžující sprchový gel dokonale odstraňuje nečistoty a zanechává hedvábně hebkou a svěží pokožku. Antiperspirant chrání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárková sada Nivea Men Bag Feeling Fresh

429 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Dárkový set Nivea Men Bag Feeling Fresh obsahuje sprchový gel, antiperspirant, balzám na rty a univerzální krém na tělo i na pleť. Osvěžující sprchový gel dokonale odstraňuje nečistoty a zanechává hedvábně hebkou a svěží pokožku. Antiperspirant chrání před pocením a propůjčuje podpaží jemnou vůni. Balzám na rty hydratuje suché rty a zvláčňuje je. Univerzální krém je vhodný na obličej, ruce i tělo. Okamžitě ulevuje od pocitu pnutí či jiného diskomfortu. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Vše najdete v praktické taštičce.

Hlavní vlastnosti:
- dokonale čistí a zvláčňuje
- hydratuje namáhanou pokožku
- osvěžuje podpaží
- vyživuje rty
- ideální jako dárek

Sada obsahuje:
- sprchový gel 250 ml
- kuličkový antiperspirant 50 ml
- univerzální krém 150 ml
- balzám na rty 4,8 g
- kosmetickou taštičku

Nivea® Men kuličkový antiperspirant Tangerine Mule. Spolehlivá 48h ochrana proti pocení a péče o pokožku podpaží s vůní mandarinky a santalového dřeva.

Nivea® Men Creme zvláčňuje pokožku a zabraňuje jejímu vysušování. Univerzální krém vhodný na tvář, tělo a ruce - kdykoliv to pokožka potřebuje. Lehké a nelepivé složení. Dermatologicky testováno a schváleno.

Labello® balzám na rty Men Active. Složení s bambuckým máslem a OF 15 chrání rty před chladem, větrem a suchým vzduchem. UVA/UVB filtry navíc chrání rty před škodlivým slunečním zářením. Pro 24h hydrataci - klinicky testováno. 100% klimaticky neutralizovaný výrobek - zbývající emise CO2 jsou kompenzovány pomocí certifikovaných klimatických projektů.

Nivea® Men sprchový gel na tělo, tvář a vlasy Tangerine Mule s osvěžující vůní. Vyvážené pH pokožky. 97 % složení je biologicky rozložitelné (na základě OECD nebo ekvivalentních metod). Bez mikroplastů. Vyhněte se kontaktu s očima. Derma
  • Značka

    NIVEA

  • Velikost

    XL

  • 22. 4. 2024, 19:52

  • Zobrazení

    69

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lak na nehty L´Oréal Paris Collection Privée CP6
Dlouhotrvající lak na nehty Dermacol 5 Day Stay
Dárková sada tělové péče NIVEA Creme Care
AVON Imari Elixir Eau de Toilette 50ml
Dárková sada péče o pleť Nivea Beautiful Time
6x lak na nehty P2 Cosmetics + kosmetická taštička
Dárková sada / dárkový set Nivea Men Daily Trio
Dárkový set / dárková sada Nivea Bag Rose Touch
Nivea Men Deep Feeling Ready dárková sada / set

Kategorie